ManşetlerTeknoloji

Huawei, yeni nesil akıllı giyilebilir cihazlarını ve ürünlerini tanıttı

huawei

Huawei, Dubai’de düzenlediği etkinlikte yeni nesil akıllı giyilebilir cihazları, ses ve akıllı ofis ürünlerini tanıttı. “Fashion Forward” sloganıyla sunulan yeni ürünler arasında Huawei Watch Fit 3, Huawei Watch 4 Pro Space Edition, yenilenen Huawei MateBook X Pro ve Huawei’nin en yeni nesil PaperMatte Ekranlı tableti Huawei MatePad 11.5″S yer alıyor.

Huawei Watch Fit 3, önceki Fit modellerinin klasik kare tasarımını korurken, malzemeler, üretim süreçleri, etkileşim tasarımı ve genişletilmiş kayış rengi seçenekleriyle öne çıkıyor. 1,82 inç ekstra büyük yüksek çözünürlüklü AMOLED ekranı, alüminyum alaşımlı şık saat gövdesiyle sadece 9,9 mm inceliğinde ve 26 g ağırlığında.

Huawei Watch Fit 3: Fitness ve sağlık takibinde yeni bir dönem

Huawei Watch Fit 3, kullanıcıların bileğinde kişisel bir antrenör olmayı hedefliyor. Yenilenen Stay Fit uygulaması, genişletilmiş gıda veri tabanı ve yeni beslenme analizi özelliğiyle kullanıcıların daha sağlıklı kilo vermelerine yardımcı oluyor. Akıllı Spor önerileri, kullanıcıları sağlıklı alışkanlıklarını sürdürmeye teşvik ediyor. Sağlık izleme konusunda ise Huawei TruSleep 4.0 ve Huawei TruSeen 5.5 teknolojileriyle donatılan cihaz, daha kapsamlı ve hassas bir takip sağlıyor.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition, dayanıklı ve şık DLC havacılık sınıfı malzemelerle üretilmiş olup, insanlığın uzayın keşfindeki başarılarından ilham alıyor. Sağlık ve fitness özelliklerinde yapılan iyileştirmelerle kullanıcılara daha gelişmiş bir deneyim sunuyor.

Yeni Huawei MateBook X Pro, 980 g ağırlığı ve 13,5 mm kalınlığıyla ultra taşınabilir bir tasarıma sahip. Huawei MatePad 11.5″S ise yeni nesil Huawei PaperMatte Ekranıyla parlama sorununu ortadan kaldırarak, her ortamda rahat bir kullanım sağlıyor.

Huawei ayrıca kendi geliştirdiği resim uygulaması GoPaint’i de tanıttı. Profesyonel sanat ekipleriyle iş birliği içinde geliştirilen uygulama, 100’den fazla sanal fırça ve gerçekçi dokularıyla hem amatörlere hem de profesyonel sanatçılara hitap ediyor.

Etkinlikte ayrıca gelişmiş gürültü önleme özelliklerine sahip FreeBuds 6i, profesyonel 2.8K OLED ekranlı dizüstü bilgisayar Huawei MateBook 14 ve yeşil renk seçeneğine sahip 41 mm Huawei Watch GT 4 de tanıtıldı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER