Fırsatlar

Huawei’den Anneler Günü’ne özel Online Mağaza kampanyası ve yeni Watch GT 4 rengi

huawei watch gt 4

Huawei, Anneler Günü vesilesiyle online mağazasında özel bir kampanya başlattı. 12 Mayıs tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında, Huawei akıllı saat modellerinde yüzde 10’a varan indirim fırsatları sunuluyor. Şirket aynı zamanda, çok sevilen Watch GT 4 serisine yeni bir model de ekledi.

Fransız tasarımlı bahar temasından esinlenerek tasarlanan 41 mm kadranlı yeni Huawei Watch GT 4, zarif görünümüyle dikkat çekiyor. Floroelastomerden üretilen ve yaprak benzeri dokuya sahip saat kayışı, hem şık hem de konforlu bir kullanım sağlıyor. Akıllı saat, spor, fitness ve eğlence gibi çeşitli aktiviteler için ideal bir seçenek haline geliyor.

Huawei Watch GT 4 41mm ile kişiselleştirilmiş stil ve sağlık takibi

Huawei Watch GT 4 4 41mm, kullanıcıların kendi stillerini yansıtmalarına olanak tanıyan çok sayıda özelleştirme seçeneği sunuyor. Gerçek çiçek motiflerinden esinlenerek tasarlanan saat kadranı, sağlık verilerini dijital çiçeklerle dinamik bir şekilde entegre ediyor. Kullanıcılar, Zarif Kamelya, Tatlı Papatya ve Sakin Nilüfer tasarımları arasından seçim yapabiliyor. Ayrıca, kadran galerisinde bulunan 25.000’den fazla saat yüzü arasından da tercih yapılabiliyor.

Geliştirilmiş Stay Fit uygulaması sayesinde, kullanıcılar kişisel bir antrenör gibi çalışan bir kalori yönetimi aracına sahip oluyor. 50 ülkedeki diyet kalorilerinin güncellenmiş küresel veritabanını içeren uygulama, dengeli bir diyet ve egzersiz rejimi oluşturmak için beslenme analizi sağlıyor.

Huawei Watch GT 4 41mm’in yeni Yeşil versiyonu, 7.999 TL fiyatla satışa sunuluyor. Saat, 1 yıl uzatılmış garanti, hediye saat kayışı, şarj cihazı ve 500 TL değerinde sepet indirimi gibi avantajlarla birlikte geliyor.

Huawei Online Mağaza’nın Anneler Günü kampanyası, en yeni teknolojileri şık tasarımlarla buluşturan ürünleri cazip fiyatlarla kullanıcılara sunuyor. Anneler için en anlamlı hediyeyi seçmek isteyenler, Huawei’nin sunduğu fırsatları kaçırmak istemeyecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER