Teknoloji

Huawei P40 Pro şimdi de gerçek hayatta görüldü

huawei p40 pro

Huawei P40 Pro sızıntıları bir süredir etrafta dolaşıyor. Giderek somutlaşan bu sızıntılara sürekli olarak yenileri eklenmeye devam edecek gibi görünüyor. Akıllı telefonu bu kez gerçek hayatta gösteren fotoğraflar internete sızdı.

Weibo’da yapılan orijinal paylaşım kaldırılsa da, günümüzde internetten bir şeyi kaldırmak çok zor hâle geldiği için sızan fotoğrafları görmek hâlâ mümkün. Bir trende çekildiği anlaşılan fotoğraflarda göze ilk olarak ekranın üstündeki kamera deliği çarpıyor. Bu delikte iki adet kamera bulunuyor. Kamera deliği, durum çubuğuyla kamufle edilse de fark ediliyor.

Ekranın kenarlara doğru kavislenmesi de fotoğraflarda görülen bir diğer unsur oluyor. P40 Pro’nun ekranının yukarıya ve aşağıya doğru da kavisli olacağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Ancak sızan fotoğraflarda telefon kılıf içinde olduğu için bunu görmek mümkün olmuyor.

huawei p40 pro

Huawei P40 Pro mart ayında tanıtılacak

Söz konusu kılıf, telefonun arka panelini görmeyi de engelliyor. Kamerayı gizlemek için iki parçanın kullanılmış olduğu görülüyor. Ancak daha önce ortaya çıkan görseller sayesinde P40 Pro’nun arka kamerasının detayları ortaya çıkmıştı.

huawei p40 pro

Huawei P40 Pro’yla tanışmak için yaklaşık iki ay daha beklemek gerekiyor. Akıllı telefon, mart ayının sonlarında Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER