Teknoloji

Huawei P40 Pro bu kez de nane yeşili rengiyle görüldü

huawei p40 pro

Huawei P40 serisine dair sızıntılar yeni yılla birlikte iyiden iyiye artmış durumda. Serinin amiral gemisi olan P40 Pro’yu gerçek hayatta gösteren ilk fotoğraflar kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Huawei P40 Pro, şimdi de daha önce görülmeyen bir renk seçeneğiyle internette arz-ı endam eyliyor.

Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan fotoğraf, P40 Pro’yu nane yeşili rengiyle gösteriyor. Fotoğrafta parlak renk seçeneğini görmenin yanı sıra P40 Pro’nun kamera sistemine biraz daha yakından bakmak mümkün oluyor.

Huawei’nin P40 serisinde üç farklı model sunması bekleniyor. Bu modellerin P40, P40 Pro ve P40 Premium isimlerini taşıyacağı söyleniyor. P40 Pro Premium ile P40 Pro arasındaki farkın ise arka kamera sayısı olacağı iddia ediliyor. P40 Pro Premium’da beş arka kameranın bulunacağı, P40 Pro’nun ise dört arka kamerayla geleceği konuşuluyor.

Huawei P40 Pro 52 megapiksel kamerayla gelecek

P40 Pro’da ana arka kamera görevini 52 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği söyleniyor. 40 megapiksel Cine kamera, 10x optik zum yeteneğine sahip 8 megapiksel telefoto kamera ve 3D Uçuş Süresi sensörü de sistemin diğer parçaları arasında yer alıyor. Uçuş Süresi sensörünün yerini özel bir makro kameranın alınabileceği de belirtiliyor.

Huawei P40 serisi mart ayında Fransa’nın başkenti Paris’te tanıtılacak. Tanıtım etkinliğine kadar serinin üyeleriyle ilgili yeni haberler duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER