Manşetler

Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro tanıtımını izleyin [Canlı Yayın]

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei Mate 20 serisinin en önemli telefonları; Mate 20 ve Mate 20 Pro için 16 Ekim’de, bugün Londra’da bir etkinlik gerçekleştiriyor. Teknoblog olarak yerinde takip edeceğimiz ve gelişmeleri aktaracağımız etkinliği bu sayfa üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Mate 20 serisinin bir diğer üyesi Huawei Mate 20 Lite, geçtiğimiz ağustos ayında IFA 2018’de tanıtılmıştı. Aynı zamanda geçtiğimiz ay içinde Huawei Mate 20 Lite Türkiye’de de satışa sunulmuştu.

Tabii ki, herkesin esas merak ettiği telefonlar, daha yüksek seviyede teknik özelliklere sahip olan, fiyatlarıyla da daha üst segmentteki tüketicilere hitap edecek Huawei Mate 20 ve Huawei Mate 20 Pro. Bu telefonlarla da bugün tanışıyoruz.

Her iki telefon da Londra etkinliğinde tanıtılacak. Etkinlik yerel saatle 13.30’da, Türkiye saatiyle de 15.30’da başlayacak. Etkinliğin bitiminin ardından biz de canlı yayın ve diğer içeriklerimizle yeni telefonlar ve diğer ürünlerle ilgili detayları aktaracağız.

Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro modellerinin her ikisi de Kirin 980 yonga setiyle çalışacak ilk modeller olacak. Ağustos’ta, IFA 2018’de tanıtılan Mate 20 Lite’da ise Kirin 710 çalışıyor.

Şimdiye kadar bu telefonlarla ilgili birçok dedikodu ve sızıntı gördük. Daha yüksek fiyatlı olacak modele Huawei, 4000 mAh gibi, Huawei P20 Pro’da bile bulunandan daha yüksek kapasiteli bir pil yerleştirecek gibi görünüyor.

Yeni akıllı telefonların yanı sıra Huawei’nin yeni bir akıllı saati, Huawei Watch GT‘yi de tanıtmasını bekliyoruz. Ayrıca AirPods benzeri bir kablosuz kulaklık da görebiliriz.

Huawei Mate 20 ve Huawei Mate 20 Pro ile ilgili tüm detaylar ilerleyen saatlerde Teknoblog’da olacak.

İLGİLİ HABERLER