Teknoloji

Huawei Mate 20 Pro yanında AirPods benzeri kulaklıkla görüntülendi

Huawei Mate 20, Mate 20 Pro ve Mate 20 Porsche Design, 16 Ekim’de Londra’da düzenlenecek etkinlikte gözler önüne çıkacak. Ancak etkinlikte tanıtılacak telefonlarla ilgili pek çok detay şimdiden biliniyor. Bu detayları ortaya çıkaran sızıntılara son olarak Huawei Mate 20 Pro ve AirPods’a benzeyen Huawei markalı bir kulaklığı beraber gösteren bir fotoğraf eklendi.

Mate 20 Pro’ya ait yeni fotoğraflar, ünlü duyumcu Roland Quandt tarafından paylaşıldı. Bu durum fotoğrafların gerçek olma ihtimalini artıran bir faktör olarak değerlendirilebilir. Quandt paylaştığı fotoğrafın Mate 20 mi yoksa Mate 20 Pro’ya mı ait olduğu konusunda bilgi vermese de, cihazın boyutları Mate 20 Pro seçeneğini biraz daha öne çıkarıyor.

Fotoğraftaki cihazın, adı ne olursa olsun, fazlasıyla şık göründüğünü söylemek gerekiyor. Büyük ekranın aynı zamanda kenarlara doğru kavis yapması dikkat çekerken, ekranın üstündeki çentikte de üç boyutlu yüz tanıma sisteminin bulunması muhtemel görünüyor.

Huawei Mate 20 Pro ile birlikte görüntülenen kulaklığın ise Freebuds 2 Pro adını taşıması bekleniyor. Apple AirPods’a benzeyen kulaklığın Mate 20 ve Mate 20 Pro’dan bağımsız olarak satılması muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER