Teknoloji

HTC U 11’in muhtemel tasarımını videoda görün – Video

htc u 11

htc u 11

HTC’nin yeni amiral gemisi telefonunun neye benzeyeceğini merak edenler için yeni bir sızıntı daha var. Tayvanlı şirketin Samsung ile karşılaştırıldığında, daha sıkıntılı bir süreç yaşadığı söylenebilir, ancak bu durum şirketin yıl içinde daha fazla cihaz çıkarması için engel teşkil etmiyor. Şirket bu ay içinde, muhtemelen HTC U 11 adını taşıyacak yeni bir amiral gemisi telefon çıkaracak.

Website 91 Mobile sistesi bu cihazın üç boyutlu taslakları olarak nitelendirdiği bazı görüntüleri yayınladı. Bu görüntüler Onleaks rumuzlu güvenilir bir sızıntı kaynağının elde ettikleriyle oluşturuldu. Fotoğraflar ve videolar sayesinde HTC U11’i tüm açılardan görme şansını elde ediyoruz.

HTC U 11, bu yıl çıkarılmış olan HTC U serisine ait olan üçüncü cihaz niteliğini taşıyacak ve yılın hemen başında gelmiş HTC U Play ve HTC U Ultra cihazlarının takipçisi olacak. Geçen hafta ortaya çıkmış bir tanıtım görseli sayesinde telefonun hemen hemen tüm özelliklerini öğrenme fırsatı elde etmiş, örneğin bu telefonun 5.5 inç Quad HD ekran ve Snapdragon 835’e sahip olacağını anlamıştık. Ayrıca 6 GB RAM, 12 megapiksel arka kamera ve 16 megapiksel ön kamera da bu cihazın diğer özellikleri arasında bulunacak.

Amiral gemisi telefonun sıkıştırılabilir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bu mecazi terim, kullanıcıların telefonun ekranı üstünde kenardan ortaya doğru sürükleme yaparak farklı etkileşimler kurabilecekleri anlamına geliyor. Ayrıca telefonun kalınlığı yukarıdan aşağı doğru 9.2 milimetreden 8 milimetreye düşüyor. Parmak izi okuyucusu önde yer alacak, ayrıca alt kenarda da USB-C çıkışı, mikrofon ve hoparlör ızgarası bulunacak. Son olarak Quick Charge 3.0 hızlı şarj destekli 3000 mAh kapasiteli pil de HTC U 11’in muhtemel teknik özellikleri arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER