Teknoloji

HP Pavilion x360 serisi dizüstü bilgisayarlarını yeniledi

hp pavilion x360

HP Pavilion x360 serisinde sunduğu 14 ve 15 inç ekranlı dizüstü bilgisayarlarını yeniledi. Daha küçük ve daha hafif hâle gelen Pavilion x360, çevrimiçi içerik tüketme ihtiyacını karşılamaya odaklanan bir profil çiziyor.

Dizüstü bilgisayarın 15 inç versiyonu bugün itibarıyla satışa sunulmuş durumda. 11. nesil Intel Core i3 işlemci, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip baz modelin fiyat etiketinde 750 dolar yazıyor. İlkbaharda satışa çıkacak 14 inç versiyonun fiyatı konusunda ise şimdilik bir açıklama gelmiş değil.

HP de serinin multimedya içerik izlemeye uygun biçimde yenilendiğine dikkat çekiyor. Ekran çerçevelerinin inceltilmesi burada göze çarpan ilk nokta oluyor. Omen Gaming Hub yazılımının sadeleştirilmiş bir versiyonunu dizüstü bilgisayarlara ekleyen HP, böylelikle kullanıcılara aydınlatmayı kişiselleştirme gibi imkanlar sunuyor.

Yeni Pavilion x360 dizüstü bilgisayarların seleflerine kıyasla daha küçük olması da vurgulanan noktalar arasında yer alıyor. 14 inç ekranlı dizüstü bilgisayarın genişliği 221 mm.’den 209 mm.’ye, ağırlığı ise 1.61 kilogramdan 1.50 kilograma iniyor.

İşlemci seçenekleri arasında 11. nesil Intel Core i3, i5 ve i7 bulunuyor. Depolama alanı seçenekleri ise 1 TB’a kadar uzanıyor. HP yeni bilgisayarlarının geri dönüştürülmüş materyallerden üretildiğine de ayrıca vurgu yapıyor.

14 inç HP Pavilion x360 için üç renk seçeneği sunulacak. Bu renk seçenekleri “doğal gümüş”, “sıcak altın” ve “şık mavi” adını taşıyor. 15 inç versiyon içinse sadece gümüş renk seçeneği mevcut.

İLGİLİ HABERLER