Eğlence

Horizon Forbidden West çıkışından bir ay önce internete sızdı

horizon forbidden west

Horizon Forbidden West, 2021’in merakla beklenen PlayStation oyunları arasında yer alıyor. 18 Şubat’ta oyuncularla buluşacak oyun, dağıtıma çıkmasından yaklaşık bir ay önce internete sızdı.

Video Games Chronicle’ın haberine göre, internete sızan sürümde oyunun tüm ana içerikleri mevcut. Ancak bazı görsellerin sürümde bulunmadığı belirtiliyor. Oyunun PlayStation 4 versiyonundan alındığı söylenen görsel ve videolar hafta başından bu yana internette dolaşırken, Twitter’da yapılan paylaşımların telif hakkı ihlâli nedeniyle kaldırılması görüntülerin gerçek olduğu anlamına geliyor.

Sony sızıntıları bastırmayı başarmışa benziyor. Buna ek olarak, sızan sürümü dosya paylaşım sitelerinde bulmak da mümkün değil. Yine de, Horizon Forbidden West’in çıkışına kısa bir süre kala internete sızmasının Sony için can sıkıcı bir olay olduğu gerçeği değişmiyor.

Bunun Sony için ilk sızıntı olmadığını belirtmek gerekiyor. The Last of Us II Part II’nin büyük kısmı da oyunun çıkışından önce internete sızmış ve oyunun önemli sahneleri görülmüştü.

Horizon Forbidden West’i heyecanla bekleyen Horizon Zero Dawn hayranlarının önümüzdeki bir ay boyunca sosyal medyada dikkatli dolaşmalarında fayda var. Horizon Forbidden West ve benzeri terimleri engellemek, bunun için kullanıcılara yardımcı olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER