Teknoloji

Honor’dan Huawei Nova 8 SE ile aynı özelliklere sahip bir telefon geliyor

huawei nova 8 se honor

Çin’in sertifika kurulu TENAA’nın veri tabanındaki bilgiler, Honor’un HJC-AN00 model numaralı yeni bir telefon çıkarmaya hazırlandığını gösteriyor. Görülen özellikler ve bir sızıntı, Honor ve Huawei arasında yakında sona ermesi muhtemel bağlantıyı bir kez daha ortaya koyuyor.

TENAA belgelerinde telefonun 6.53 inç büyüklüğünde bir ekran taşıdığı belirtiliyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre; Honor’un yeni telefonunda Dimensity 800U işlemci, 66W hızlı şarj, 3800 mAh pil ömrü gibi özellikler bulunacak.

Söz konusu özellikler, oldukça tanıdık gibi görünüyor. Kısa süre önce tanıtılan Huawei Nova 8 SE de aynı bileşen ve özelliklere sahip. Bu da Honor’un çatı şirketi Huawei’nin tasarladığı telefona kendi markasını yerleştireceğini gösteriyor.

Diğer teknik özellikler de bu durumu doğruluyor. 60Hz yenileme hızına sahip Full HD+ çözünürlüklü OLED ekran, 16 megapiksel ön kamera ve 64, 8, 2 ve 2 megapiksel sensörlerden oluşan dörtlü kamera sistemi özellikler arasında bulunuyor.

Huawei ve Honor arasındaki bağların yakında, en azından kağıt üzerinde kopabileceği konuşuluyor. Bu süreçte Nova 8 SE’dekine benzer bu durumun tekrarlanıp tekrarlanmayacağı zaman içinde anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER