Teknoloji

GoPro Karma drone’un görüntüsü yanlışlıkla sızdı

gopro karma drone

gopro karma droneGoPro Karma drone aracına ait olan görüntüleri yanlışlıkla sızdırmışa benziyor. Şirket geride kalan hafta içinde büyük bir merakla beklenen hava aracını bu ay içinde göstereceğini duyurmuştu. Şirketin Avrupa’daki bazı web sitelerinde beklenen drone aracına ait olduğu düşünülen küçük bir resim yer aldı. Ancak tahmin edileceği üzere, bu sayfa sitelerden apar topar kaldırıldı.

GoPro 19 Eylülde düzenleyeceği etkinlikte hem Karma drone’u hem de büyük ihtimalle Hero5 kamerasını tanıtacak. Fransızca, İtalyanca, İspanyolca ve Almanca web sitelerinde siyah ve beyaz renkli pervaneli araç görünüyor. Bunun bağlantısı da doğrudan şirketin Karma için hazırladığı sayfaya açılıyor.

gopro karma drone
GoPro Karma drone’un yanı sıra dengeleyici araç ve tanıtılması beklenen Hero 5 kamera da dikkat çekiyor

Buna ek olarak sitede, henüz daha önce duyurulmamış dengeleyici aksesuar da görülüyor. Bunun bağlantısı da 404 sayfa bulunamadı hatası veren bir yere çıkıyor.

GoPro’dan sızan ilk bilgiler bunlar değil. Geçen ay içinde Hero 5 kameraya ait olduğu iddia edilen bazı görüntüler sızmıştı. Bunun ardından kullanma kılavuzu da ortaya çıkmıştı. Burada şirketin yakında çıkarması beklenilen GoPro Plus adlı bulut servisiyle ilgili detaylar da yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER