Teknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 2 ile Galaxy Fold arasındaki farkları gösteren yeni fotoğraflar

Samsung Galaxy Z Fold 2 ile Galaxy Fold arasındaki farkları gösteren yeni fotoğraflar

Genellikle her bir yeni cihazın selefinden daha iyi olduğunu biliriz. Ancak bunları birbiriyle görsel açıdan karşılaştırmadan aradaki farkı anlamak bazen mümkün olmuyor. Yeni tanıtılan Samsung Galaxy Z Fold 2 ile ilk Fold modelinin bir arada görüldüğü fotoğraflar sayesinde bazı önemli farkları daha iyi şekilde görmek mümkün oluyor.

Yeni Samsung Galaxy Z Fold 2 modeli geçen hafta düzenlenen Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurulmuştu. Bu cihaz çok etkileyici görünüyor ve Galaxy Fold’a nazaran önemli iyileştirmeler içeriyor. Ancak bu iki cihaz birbirinden ne kadar farklı? Bazı fotoğraflar sayesinde aradaki farkları daha iyi biçimde görebiliyoruz.

Öncelikle ekranlardan başlayalım. Z Fold 2 modelinin dışında yer alan ekran ilk Fold modelininkine göre daha büyük. Aynı zamanda her iki ekranda da çentik yerine selfie kamera deliği kullanılıyor.

Boyutlarda da dikkate değer farklılıklar olduğu görülüyor. Galaxy Fold profil değerlerine baktığımızda, en ince noktasında 17.1 milimetreye 15.7 milimetrelik boyutlara sahipti. Yeni Samsung Galaxy Z Fold 2 modelinde ise bu değerlerin 16.8 milimetreye 13.8 milimetre olduğunu görüyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER