Teknoloji

Galaxy Watch 3 için verilen onaylara bir yenisi daha eklendi

galaxy watch 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un yakında tanıtılması beklenen yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 ile ilgili işaretlere sürekli olarak yenileri ekleniyor. Bu işaretlerin sonuncusu Hindistan’dan geldi. Hindistan Standartlar Bürosu (BIS), Samsung’un yeni akıllı saatinin üç farklı versiyonu için onay verdi.

Galaxy Watch 3’ün Hindistan tarafından onaylanan versiyonları SM-R845F, SM-R855F ve SM-R850F model numaralarını taşıyor. Bu model numaralarından ilk ikisi daha önce Bluetooth sertifikasında görülmüştü. SM-R850F model numarası ise gizemini koruyor.

Galaxy Watch 3’e dair pek çok detay resmi belgeler sayesinde şimdiden ortaya çıkmış durumda. Akıllı saatin 41mm ve 45mm olmak üzere iki farklı boyut seçeneğinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanına sahip olacağı belirtilen saat, MIL-STD-810G ve IP68 dayanıklılık sertifikalarını taşıyor.

Tizen OS 5.5 işletim sistemiyle çalışacak olan saatin fotoğrafları da Güney Kore’de sertifika belgeleriyle birlikte görülmüştü. Sızan fotoğraflar, Galaxy Watch 3’ün seleflerine kıyasla daha büyük bir ekrana ve daha ince bir profile sahip olacağını göstermişti. Samsung’un yeni akıllı saatiyle birlikte dönen ekran çerçevesini de geri getirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung Galaxy Watch 3 için oklar ağustos ayını işaret ediyor. Samsung’un 5 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikte Note 20 serisi ve yeni katlanabilir telefonlarıyla birlikte Galaxy Watch 3’ü de tanıtabileceği belirtiliyor. Ancak sızıntıların artması, Samsung’un akıllı saatin duyurusu için ağustos ayını beklemeyebileceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER