Teknoloji

Galaxy Watch 3 için bir onay daha

galaxy watch 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 hakkındaki işaretler her gün biraz daha netleşiyor. Bu işaretlerin netleşmesi, telefon için resmi duyurunun da çok uzak olmadığını gösteriyor.

Akıllı saatin hem 41mm hem de 45mm versiyonları, Bluetooth SIG tarafından onaylandı. SM-R845 ve SM-R855 model numaralarının farklı formatları için hazırlanan Bluetooth sertifikaları, Bluetooth SIG’nin internet sitesinde yerini aldı.

Bu sertifikalar Galaxy Watch 3’ün özellikleri konusunda pek fazla yeni bilgi vermiyor. Sertifika sadece saatin Bluetooth 5.0 desteğine sahip olacağını gösteriyor.

galaxy watch 3

Bluetooth sertifikası, Galaxy Watch 3’ün bu hafta içinde aldığı tek sertifika değil. Akıllı saat, Güney Kore’nin sertifika kurumu NRRA tarafından da onaylanmıştı. NRRA’ya sunulan belgeler, saatin tasarımı konusunda da fikir edinmeyi sağlamıştı. Saatin inceldiği, ekranın biraz daha büyüdüğü ve çerçevenin yeniden döndürülebilir hâle geldiği, NRRA’nın veri tabanındaki belgelerle görülmüştü.

Galaxy Watch 3 tanıtımı için oklar temmuz ayını işaret ediyor. Samsung’un yeni akıllı saatini Galaxy Buds Live adını taşıyacağı söylenen yeni kablosuz kulaklığıyla tanıtması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER