Teknoloji

Galaxy Fold 2’nin bulanık fotoğrafıyla verilen ipuçları

Galaxy Fold 2'nin bulanık fotoğrafıyla verilen ipuçları

Samsung Galaxy Fold 2 modeline ait olduğu iddia edilen aşırı derecede bulanık bir fotoğraf internete düştü. Telefon sızıntılarıyla bilinen Ice Universe hesabı bu cihaza ait olduğunu öne sürdüğü iki fotoğrafı yayınladı.

Sızdırılan fotoğraflar sayesinde Galaxy Fold’un takipçisinin altın renkli modelinin bulunacağını ve kamera tarafında bazı iyileştirmelere sahip olacağını anlıyoruz. Arkadaki kamera dizisinde nelerin bulunduğunu tam olarak bilmiyoruz, ancak dedikodular Galaxy Fold 2’nin Galaxy S20 Plus ile aynı kameralara sahip olacağını işaret ediyor. O hâlde arkada 64 megapiksel çözünürlüklü bir kamera da göreceğiz.

Sızan görüntüde Galaxy Fold 2’nin ön tarafındaki kapakta da ekranın bulunduğunu görüyoruz. Ancak bunun güncellenip güncellenmediğine dair herhangi bir ipucu bulunmuyor. Samsung’un ilk Galaxy Fold modelinde 4.6 inçlik ön ekran vardı ve bunun etrafında epey geniş çerçeve bulunuyordu. Fold’un ana ekranı ise açıldığında 7.3 inç büyüklüğe sahip oluyordu. Galaxy Fold 2’de ise 7.7 inç ya da 8 inç büyüklükte ekran bulunacağına dair dedikodular mevcut.

Galaxy Fold 2’nin genel tasarımı ise selefine benziyor. Samsung’un ilk Galaxy Fold modeli piyasaya çıkarken bazı sağlamlık sorunları yaşamış, bu nedenle de piyasaya çıkışı gecikmişti. Hatta bu nedenle Türkiye’de planlanan piyasaya çıkışı da gerçekleşmemişti. Yeniden tasarlanan Galaxy Fold da, selefinden sağlam olmakla birlikte oldukça kırılgan bulunmuştu.

Galaxy Fold 2 daha ucuz fiyat ile gelecek

Farklı dedikodular Galaxy Fold 2’nin daha ucuz bir fiyattan çıkacağını ve daha az bir depolama alanına sahip olacağını işaret ediyor. İlk model yurt dışında 1980 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulmuştu. Fiyatının düşürülmesi çift ekranlı ve katlanabilir cihazın daha fazla kitleye ulaşmasına yardımcı olacaktır.

5 Ağustos’ta düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde Samsung Galaxy Fold 2 ile ilgili daha fazla detayı görmeyi bekliyoruz. Samsung’un bu etkinlikte Galaxy Note 20 cihazlarını, aynı zamanda Galaxy Buds Live kulaklığı, Galaxy Tab S7 tableti, Galaxy Watch 3 akıllı saat ve katlanabilir telefon Samsung Galaxy Z Flip’in 5G versiyonunu tanıtması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER