Teknoloji

En son Galaxy Fold 2 sızıntısında dikkat çeken ön kamera konumu

Samsung’un çok yakında çıkarmasını beklediğimiz yeni katlanabilir telefonu ile ilgili yeni gelişmeler var.

Daha önce çıkan bazı dedikodular, sanılanın aksine Galaxy Fold 2’nin ekranının bir çentik veya ekran deliğine sahip olacağını işaret ediyordu. Sosyal medya üzerinden paylaşılan yeni bir çizime göre, cihazın katlanabilir ekranı ilk nesil model Galaxy Fold’da olduğu gibi çentik olmayacak. Bunun yerine cihazın ekranında, biraz sıra dışı bir konumda delik bulunacağı görünüyor.

Twitter’ın bilinen sızıntı kaynaklarından olan Ice Universe, kamera deliğinin ekranın üst kısmında, sağ taraf doğru yerleştirildiğini gösteren bir taslak fotoğraf paylaştı. Başlangıçta bu yerleşim biraz garip görünse de, daha sonra detaylı biçimde değerlendirildiğinde epey mantıklı görünüyor. Aslında orijinal Galaxy Fold modeliyle karşılaştırıldığında ön kameranın konumu değişmiyor, sadece ekranda bir delik açıldığı için yeri daha fazla göze batıyor.

Galaxy Fold 2 ile ilgili dedikodular arttığına göre, bu gelecek nesil katlanabilir telefonun çıkışı yakın görünüyor. Ağustos ayında Note 20 serisiyle birlikte bu telefonun da tanıtıldığını görebiliriz.

İLGİLİ HABERLER