EğlenceTeknoloji

Fortnite’ta “film gecesi” etkinliği düzenleniyor

fortnite christopher nolan

Fortnite, Party Royale modunda oyuncularına eğlenceli deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Kısa süre önce duyurusu yapılan canlı Diplo konserinin ardından yeni bir etkinliğin duyurusu daha yapıldı. Fortnite oyuncuları Party Royale modunda Christopher Nolan tarafından yönetilen popüler filmleri izleyebilecek.

Fortnite oyuncuları, bulundukları yere göre Nolan’ın yönettiği Inception (Başlangıç), Batman Begins (Batman Başlıyor) veya The Prestige (Prestij) filmlerinden birini izleyebilecek. Filmlerin gösterileceği ülkeler arasında ne yazık ki Türkiye bulunmuyor. Bunun söz konusu filmlerin yerel gösterim haklarından kaynaklanıyor olması muhtemel görünüyor.

Gösterim programına Party Royale’in web sayfası üzerinden ulaşmak mümkün.

Epic Games, “Film Gecesi” adını verdiği bu etkinlikle yeni bir Büyük Ekran deneyimini test edecek. Party Royale platformunda daha önce Star Wars: The Rise of Skywalker’dan bir bölüm, yönetmen J.J. Abrams’ın da katılımıyla gösterilmişti.

Fortnite ve Christopher Nolan arasındaki ilişki de giderek kuvvetleniyor. Nolan’ın yeni filmi Tenet’in fragmanı da bir süre önce Fortnite üzerinde izlenebilmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER