EğlenceTeknoloji

Yeni Christopher Nolan filminin fragmanı Fortnite’ta gösteriliyor

fortnite party royale

Fortnite bir süre önce oyuncularının eğlenceli şekilde vakit geçirebilmesi adına Party Royale isimli özelliğini duyurmuştu. Oyuncuların rekabetin stresine kapılmadan eğlenebilmesini amaçlayan Party Royale, artık Fortnite’ın önemli unsurlardan biri hâline gelen etkinliklerin de yeni merkezi olacak gibi görünüyor.

Fortnite’ta oyun içi konser, özel soru-cevap seansı gibi etkinliklere daha önce şahit olmuştuk. Bu etkinliklere bir de fragman gösterimi eklendi. Ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın yeni filmi Tenet’in fragmanı, gece saat 03:00’ten bu yana Party Royale’de gösteriliyor.

Nolan gibi bir yönetmenin fragman gösterimi için dijital ortamı tercih etmesinin ilginç bir seçim olduğu söylenebilir. Kısa süre önce Fortnite’ta gerçekleşen Diplo konseri, çözünürlük bakımından oyunun en doğru platform olmadığını göstermişti.

Nolan’ın ilginç tercihleri bununla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Ünlü yönetmen, bu yaz içinde en popüler filmlerinden birinin tamamının Fortnite’ta gösterilmesini planlıyor. Bu filmin hangisi olacağı şu an için bilinmese de, Nolan’ın “birlikte izleme” hissini unutturmamayı amaçladığı söylenebilir.

Tenet’in fragmanı 23 Mayıs 03:00’a kadar Fortnite Party Royale üzerinde izlenebilecek. Oyunu oynamayanlar ise fragmanı yukarıda izleyebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER