EğlenceTeknoloji

Fortnite parti modu ile oyuncuları rahatlatacak

fortnite 11. sezon parti

Epic Games, Fortnite’ı arkadaşlarıyla sosyalleşmek ve rahatlamak için kullananların çok seveceği bir özellik üstünde çalışıyor. Parti modu olarak tanımlanabilecek bu yenilik sayesinde Fortnite oyuncuları, zafer kazanma kaygısı olmadan arkadaşlarıyla rahat biçimde takılabilecek.

Bu özelliğin izleri, Fortnite’ın veri madenciliğine gönül veren kullanıcıları tarafından ortaya çıkarıldı. Söz konusu grubun başını daha önce de önemli bilgileri gözler önüne seren Lucas7yoshi rumuzlu Fortnite oyuncusu çekiyor.

Fortnite’ın madencileri, Papaya adını taşıyan ve sınırlı süreli bir oyun moduna bağlı görünen yeni bir harita keşfetti. “Party Royale” (Büyük Parti) adını taşıyan bu yeni modda silahlar bulunmayacak. Oyuncular birbirlerine ateş etmek yerine birbirleriyle mini oyunlar oynayacak.

Epic Games tarafından Polygon sitesine yapılan açıklamada, bu yeni oyun modunun varlığı doğrulandı. Şirketin açıklamasında, “Party Royale yeni, deneysel ve gelişen bir alan. Buraya gelirken silahlarınızı getirmeyin” ifadeleri yer alıyor.

Fortnite parti moduyla giderek büyüyen kitlesine stressiz biçimde sosyalleşebilecekleri bir ortam sunuyor. Oyunun ev sahipliği yaptığı sanal etkinliklerle de bu konuda başarılı bir iş çıkardığını hatırlamakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER