EğlenceTeknoloji

Fortnite Party Royale Diplo konserine ev sahipliği yapacak

fortnite party royale

Fortnite, Party Royale isimli özel modunda oyuncularını eğlendirmeye Diplo konseriyle devam ediyor. Ancak Diplo konseri, Fortnite’ta daha önce düzenlenen özel etkinliklerden farklı olarak hafta içinde gerçekleştirilecek. Diplo’ya Young Thug ve Noah Cyrus’un eşlik edeceği bu sanal konser daha sonra tekrar yayınlanacak.

Party Royale’in ana sahnesinde gerçekleşecek konser, 26 Haziran Cuma günü Türkiye saatiyle 04:00’da başlayacak. Yine aynı sahnede yayınlanacak tekrar ise 29 Haziran Pazartesi günü Türkiye saatiyle 19:00’da oyuncuların karşısına çıkacak.

Konser bir Party Royale etkinliği olduğu için oyuncuların katılım durumlarını önceden belirtmesi gerekmeyecek. Epic’ten verilen bilgiye göre, başlangıç saati kaçırılsa bile konseri izlemek mümkün olacak.

Epic Games, konseri izleyecek olan Fortnite oyuncularına konserde kullanabilecekleri kostümler de sunacak. Bu kostümler de oyun içi mağazada 25 Haziran 03:00 itibarıyla bulunabilecek.

Fortnite, Party Royale modunda ölümü ve kavgayı kapatarak oyunculara eğlenceli dakikalar yaşatmayı vadediyor. Burada konserlerin yanı sıra mini oyunlar oynamak veya boya savaşı gibi eğlenceli aktivitelere katılmak mümkün oluyor.

İLGİLİ HABERLER