EğlenceTeknoloji

Fortnite oyuncularına özel Star Wars etkinliği

fortnite star wars

Fortnite ve Star Wars arasındaki iş birliği, mevcut Stormtrooper kostümünün ötesinde meyveler verecek. Fortnite’ın araştırmacı oyuncuları, Star Wars serisinin dokuzuncu filmi The Rise of Skywalker‘dan (Skywalker’ın Yükselişi) filminden bir sahnenin 14 Aralık’ta oyundaki Risky Reels sinemasında gösterileceğini ortaya çıkardı.

Araştırmacı oyuncuların bu keşfi, daha sonra Fortnite’ın resmi Twitter hesabı aracılığıyla da doğrulandı. 14 Aralık’ta Türkiye saatiyle 22:00’da başlayacak gösterim için sanal sinemanın kapıları 21:30’da açılacak.

Bunun sadece The Rise of Skywalker’dan bir kesit gösteriminden ibaret olmadığını belirtmek gerekiyor. Filmin yönetmeni J.J. Abrams da bizzat etkinliğe katılacak. Filmin bir kısmını önden görmeyi dert etmeyen Fortnite oyuncuları için bunun oyunun kaosundan kısa süreliğine kurtulmayı sağlayacak güzel bir fırsat olduğu söylenebilir.

Fortnite ve Star Wars işbirliğinin arkası gelebilir

Bu etkinliğin Fortnite için tam anlamıyla bir ilk olmadığını belirtmek gerekiyor. Popüler oyun daha önce de çeşitli promosyon etkinliklerinde kullanılmıştı. Örneğin, ünlü şarkıcı Marshmello oyunda sanal bir konser vermişti.

Ancak film gösterimleri özelinde bakıldığında, Star Wars etkinliği bir ilk niteliği kazanıyor. Bu tarz gösterimlerin Fortnite için doğal bir aktivite olup olmayacağı zamanla anlaşılacak. Fortnite’ın geniş oyuncu kitlesiyle önümüzdeki dönemde de büyük film stüdyolarının ilgisini çekmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER