Eğlence

Star Wars 9’tan yeni bir fragman daha geldi

star wars 9

Üçüncü Star Wars üçlemesini kapatacak olan The Rise of Skywalker (Skywalker’ın Yükselişi) çok yakında izleyicilerin karşısına çıkacak. Serinin dokuzuncu filmi, 20 Aralık’ta vizyona girecek. Star Wars 9 için hazırlanan son fragman, geri sayımda sona doğru yaklaşırken serinin hayranlarının heyecanını biraz daha artırıyor.

Fragmanda ekibin geride kalan üyelerini bir kez daha görmek mümkün oluyor. “Malum kişi”nin sesi ise olayların bir şekilde Rey ve Kylo Ren’i bulacağını gösteriyor. Serinin bir önceki filmi Son Jedi’da olayların gelişme şekli, herkesi memnun etmemişti.

Star Wars 9 bir dönemin sonu olacak

Yeni Star Wars filminin biletleri ABD’de şimdiden satışa sunulmuş durumda. Türkiye’de ise henüz biletler satışa çıkmış değil. Ancak filmin vizyon tarihinin biraz daha yaklaşmasıyla birlikte biletlerin satışa sunulması bekleniyor. Film için, serinin daha önceki filmlerinde olduğu gibi, geceyarısı ilk gösterimlerinin yapılması da sürpriz olmayacaktır.

Skywalker’ın Yükselişi ile efsanevi seride bir dönem daha geride kalmış olacak. Star Wars macerasında yeni dönem 2022’de başlayacak. 2022’de yayınlanacak onuncu filmi, 2024 ve 2026’nın aralık aylarında izleyicilerle buluşacak iki film daha takip edecek.

İLGİLİ HABERLER