Teknoloji

Fitbit Inspire 2 yeni tasarımla birlikte 10 gün pil ömrü sunuyor

fitbit inspire 2

Fitbit Inspire HR fitness takip bilekliğinin Inspire 2 adını taşıyan yeni versiyonunu gözler önüne çıkardı. Selefiyle benzer bir tasarıma sahip olan Inspire 2’deki önemli farklardan biri olarak fiziksel butonun yerini dokunmatik bir butonun alması dikkat çekiyor. Fitbit, yeni Inspire’ın 10 günlük pil ömrüne de özellikle vurgu yapıyor.

Inspire 2’yi satın alanlar, Fitbit Premium’a bir yıl boyunca ücretsiz olarak erişebilecek. Fitbit Premium üyeliğiyle birlikte kullanıcılara uyku araçları, rehberli programlar ve kapsamlı geri bildirimler sunuluyor. Ancak Inspire 2’de Fitbit Premium’da sunulanlar dışında da özellikler de mevcut.

Tüm gün hareket takibi yapabilen Inspire 2, sürekli olarak kalp atış hızı takibi de gerçekleştirebiliyor. Yüzme takibi, GPS, 20’den fazla egzersiz modu ve Aktif Alan Dakikaları gibi özellikler Inspire 2’de mevcut. Uyku takibi sırasında uykuya puan da veren Inspire 2, nefes egzersizleri de yaptırıyor. Kadınların adet döngüsünü takip etmesine de yardımcı olan bileklik, akıllı telefona gelen bildirimleri de gösteriyor.

Inspire 2 için siyah, Ay Beyazı ve Çöl Gülü olarak adlandırılan üç farklı renk seçeneği sunuluyor. Bunların kayış renkleri olduğunu ve ekran bölümü için sadece siyah seçeneğin mevcut olduğunu belirtmekte fayda var.

Fitbit Inspire 2 de, tıpkı Versa 3 gibi, bugün itibarıyla ön siparişe çıkacak. Teslimatlar ise yine eylül ayının sonlarında başlayacak. Avrupa’da Inspire 2’ye sahip olabilmek için 99.95 avro ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER