Teknoloji

Fitbit Versa 3 akıllı saat yerleşik GPS ve hızlı şarjla geliyor

fitbit versa 3

Fitbit Versa 3 adını taşıyan yeni akıllı saatini gözler önüne çıkarttı. Versa 3’te yerleşik GPS, hızlı şarj, saat üzerinden telefonla görüşmeyi mümkün kılan hoparlör gibi yenilikler bulunuyor. Buna ek olarak, kullanıcılar dijital asistan olarak Amazon Alexa’nın yanında Google Asistan’dan da yararlanabiliyor.

Versa 3 tasarım bakımından Versa 2’den uzaklaşmazken, şirketin yeni amiral gemisi saati Sense ile de benzerlikler taşıyor. Yeni eklenen özellikler ise Fitbit’in Versa 2’yle ilgili olarak gelen şikayetlerin büyük kısmına kulak verdiğini gösteriyor.

Versa 3’te Fitbit’in Pure Pulse 2.0 kalp atış hızı ölçüm teknolojisi de mevcut. Fitbit Sense’te de bulunan bu özellik, yüksek ve düşük kalp atış hızı verilerini tespit ediyor ve kullanıcılara sınırlarının altına indiklerinde ya da üstüne çıktıklarında haber veriyor.

Versa 3 kullanıcılarına, tıpkı selefi gibi, altı günlük bir pil ömrü vadediyor. 20’den fazla hedef bazlı egzersiz modu bulunan saat, tüm gün hareket takibi yapabiliyor. Uyku takibi yapan ve kullanıcıların uykusunu notlandıran saat, nefes egzersizleri konusunda da kullanıcılara yardımcı oluyor.

Akıllı telefondaki bildirimleri gösteren Versa 3, depolama alanına yüklenen müzikleri çalabiliyor. 50 metreye kadar suya dayanıklı olan akıllı saatle yüzme egzersizleri de takip edilebiliyor. NFC ve Fitbit Pay desteği de saatte mevcut.

Fitbit Versa 3 için yurt dışında ön sipariş süreci bugün itibarıyla başlıyor. Saatin teslimatı içinse eylül ayının sonlarına kadar sabretmek gerekiyor. Versa 3, Avrupa’da 229.95 avro karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER