Teknoloji

Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması büyük ilgi görüyor

fenerbahce-sk-resmi-mobil-uygulamasi-111115

“Fenerbahçe taraftarının yeni buluşma noktası” olarak lanse edilen Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması, taraftarlardan büyük ilgi görüyor. iTunes App Store ve Google Play Store aracılığıyla indirilebilen uygulama, Fenerbahçelilerin tribünde maçın coşkusuna dahil olmalarını ve takımlarıyla ilgili en son haberlere diledikleri zaman ulaşmalarını sağlıyor. Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması ile taraftarlar anket ve yarışmalara katılıp özel hediyeler de kazanabiliyor.

Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması, Türk Telekom Grubu’nun Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ni “yeni nesil stadyum”a dönüştürülmesi kapsamında hayata geçirilmişti.

Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması, Fenerbahçelilerin takımlarıyla ilgili güncel gelişmelere, istatistiklere ve puan durumu bilgilerine ulaşmasına yardımcı oluyor. Fenerbahçe maçlarının canlı anlatımı da uygulama tarafından kullanıcılarına aktarılıyor. Aynı zamanda taraftarlara özel bir mobil iletişim platformu olarak lanse edilen Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması; profil oluşturma, arkadaş ekleme, popüler Fenerbahçelileri takip etme ve kişisel paylaşımlarla takıma destek verme gibi özellikler barındırıyor. Fenerbahçe taraftarları uygulama üzerinden birbirleriyle iletişim de kurabiliyor.

Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması, takıma özel hazırlanan oyunlarla eğlenceli bir deneyim yaşatırken; anket ve yarışmalarla taraftarlara çeşitli hediyeler de kazandırıyor.

Türk Telekom Grubu’nun “yeni nesil stadyum” projesi, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde maç izlemeye gelen taraftarların heyecanı ve sevinci daha coşkulu yaşamaları ve bu coşkuyu internetten paylaşmaları için yeni fırsatlar sunuyor. Bu proje çerçevesinde stadyuma kurulan 4.5G’ye hazır mobil şebekesi ve baştan aşağıya yenilenmiş Wi-Fi ağı, stat içinde 400 noktadan kapsama sağlıyor. Kurulan altyapı sayesinde stadyumda 50 binden fazla insan kesintisiz internet deneyimi yaşayabilecek.

İLGİLİ HABERLER