EğlenceTeknoloji

Cyberpunk 2077 için iki yeni video

cyberpunk 2077

CD Projekt Red, çok uzun süredir beklenen ve çıkışı kısa süre önce bir kez daha ertelenen Cyberpunk 2077 için iki yeni oynanış videosu yayınladı. Bu videolardan biri “The Gig” adını taşıyor ve oyunun hikayesi için bir “önsöz” işlevi görüyor. Videoda V isimli karakter bir biyo-çip hırsızlığı sırasında yakalanıyor ve böylelikle oyunun geri kalanı için macera başlıyor.

Bu videoda oyunun daha önce görülmeyen bazı unsurlarını görmek de mümkün oluyor. Bunlar arasında “Badlands” isimli açık dünya ve Adam Smasher isimli karakter de bulunuyor. Hantal bir cyborg olan Smasher’ı Cyberpunk’ın masaüstü oyununu oynayanlar hatırlayacaktır.

İkinci videoda ise CD Projekt Red’in “braindance” (beyin dansı) olarak adlandırdığı oynanış deneyiminin demosunu görmek mümkün oluyor. Burada oyuncular Cyberpunk 2077’in füturistik teknolojisini kullanarak başka bir karakterin belleğine giriyor. Bir yandan özgürce eski olayları analiz eden oyuncular, diğer taraftan da ipucu ve yeni bilgiler için araştırma da yapabiliyor. Oyuncular Cyberpunk 2077’nin hikayesini daha derinlemesine keşfettikçe bu beyin dansı yönteminden daha sık yararlanacak.

CD Projekt Red, 2022’de Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkacak olan “Cyberpunk: Edgerunners” isimli yeni bir içeriğin de duyurusunu yaptı. Stüdyo birkaç hafta içinde oyuna ait yeni detaylar paylaşma sözü de verdi.

Cyberpunk 2077, 19 Kasım 2020’de Xbox One, PlayStation 4 ve PC için yayınlanacak. Xbox Series X ve PlayStation 5’te de ilk günden itibaren oyunu oynamak mümkün olacak. CD Projekt Red, yeni nesil konsolların gücünden yararlanmak adına hazırlanmış özel bir güncellemenin de sözünü veriyor.

İLGİLİ HABERLER