EğlenceTeknoloji

Cyberpunk 2077 için bir erteleme daha

cyberpunk 2077 için yeni güncelleme

Cyberpunk 2077 önümüzdeki dönemin merakla beklenen oyunları arasında yer alıyor. Ancak oyunun çıkışı, geliştiricisi CD Projekt Red tarafından bir kez daha ertelendi. 17 Eylül’de yayınlanması beklenen oyunun 19 Kasım’da oyuncularla buluşacağı açıklandı.

“Retro-füturistik” olarak tanımlanabilecek oyun oynanış ve içerik açısından hazır olsa da; stüdyodan yapılan açıklamada oyunun karmaşık sistemlerinin uyum içinde çalışması ve hataların düzeltilebilmesi için biraz daha zamana ihtiyaç duyulduğu belirtildi. CD Projekt Red daha önce de oyunun çıkışını 16 Nisan’dan eylül ayına ertelemişti.

Oyunun çıkışının ertelenmesinin uzun süredir oyunu bekleyenleri üzeceği kesin. Ancak oyuncuların kendilerini nelerin beklediğini yakında görmesi mümkün olacak. 25 Haziran’da gerçekleştirilecek “A Night City Wire” isimli canlı yayında oyuna dair detaylar verilecek. CD Projekt Red, bazı gazetecilere de Cyberpunk 2077’yi önceden deneyimleme imkanı sağlayacak.

19 Kasım geldiğinde Cyberpunk 2077’yi PlayStation 4 ve Xbox One’da oynamak mümkün olacak. Oyunun 2020 sona ermeden Google Stadia’da da yerini alması bekleniyor.

Cyberpunk 2077, PlayStation 5 ve Xbox Series X’te ilk günden itibaren oynanabilecek. Ancak oyunun yeni nesil konsollar için hazırlanan genişletilmiş versiyonu daha ileri bir tarihte oyuncularla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER