İpucu

ChatGPT’yi İnternete nasıl bağlayabilirsiniz? Yeni çözümler ve ipuçları

chatgpt internete nasıl bağlanır

ChatGPT Plus’ın en kullanışlı yönlerinden biri, OpenAI’ın üretken yapay zeka aracından daha fazla yararlanmak için farklı eklentileri kullanabilmenizdir. OpenAI’nin ChatGPT’ye getirdiği en iyi özelliklerden biri de, Bing ile web’e göz atabilme yeteneğiydi. Maalesef OpenAI bu özelliği temmuz ayında devre dışı bıraktı ve henüz geri getirmedi. Bu arada ChatGPT’yi internete bağlamanın bazı yollarını burada bulabilirsiniz.

ChatGPT’nin Bing ile web’de gezinme özelliği neden K-kapatıldı?

Başlangıç olarak, OpenAI’nin ChatGPT’sinin Bing ile Gezinme özelliği neden kapatıldığını hemen açıklamak faydalı olacaktır. OpenAI, kullanıcıların bu özellik sayesinde çeşitli web sitelerindeki ödeme duvarlarını aşmayı başardığını fark edince, herhangi bir sorun yaşamamak için bu özelliği devre dışı bırakmıştır. Ama endişelenmeyin; ChatGPT’yi web’de kullanabileceğiniz farklı yollar da var.

ChatGPT’nin İnternet bağlantısı için farklı seçenekler

ChatGPT’yi internette kullanabilmeniz için çeşitli yollar mevcut. Chrome eklentilerinden ChatGPT eklentilerine kadar birkaç kolay yolu inceleyelim.

WebChatGPT eklentisi: Basit ve etkili bir yol

ChatGPT’nin jeneratif yeteneklerini tam anlamıyla kullanabilmek için tarayıcı eklentileri oldukça yararlı olabilir. WebChatGPT, bu konuda en çok konuşulan eklentilerden biridir. Chrome Web Mağazası’ndan bu eklentiyi yükleyebilirsiniz. Kurulumu tamamladıktan sonra, ChatGPT’nin web sitesine gidip OpenAI hesabınıza giriş yapabilir ve alt kısımdaki geçişi kullanarak web’de doğrudan ChatGPT aracılığıyla gezinebilirsiniz. Ayrıca, ChatGPT Plus aboneliğinizin olması gerekmez.

KeyMate.AI arama eklentisi: Ödeme seçenekleri ve avantajları

Eğer ChatGPT Plus abonesiyseniz ve biraz daha gelişmiş bir arama seçeneği arıyorsanız, KeyMate.AI tam size göre olabilir. Bu eklenti, ChatGPT’nin GPT-4 seçeneğinin altındaki Eklenti Mağazası’ndan kolaylıkla yüklenebilir. KeyMate.AI, ücretsiz seçeneklere göre daha sofistike ve performanslı bir arama seçeneği sunuyor. Yüklemek için, ChatGPT Plus’ın aylık 20 dolarlık ücretini ödemeniz gerekiyor.

ChatGPT’yi internete bağlama konusunda bu kadar detaylı bilgi vermeye çalıştık. Sorularınız veya ek bilgi ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçin. İyi gezinmeler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER