Manşetler

BlackBerry KEYone çıkışından yaklaşık bir yıl sonra Türkiye’de

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

blackberry keyone türkiyeBlackBerry markalı akıllı telefonların üreticisi TCL Communications’ın geçen yılın başlarında, MWC 2017’de duyurusunu gerçekleştirdiği Android telefonu BlackBerry KEYone modeli nihayet Türkiye’de satışa sunuluyor. Vodafone Türkiye tarafından satışa çıkarılan KEYone’ın fiyatı 3499 TL olarak belirlendi.

BlackBerry’nin simgesel QWERTY klavyesini dokunmatik ekran ile buluşturan KEYone, pürüzsüz alüminyum çerçevesi ve yumuşak arka yüzey dokusuyla uzun vadeli sağlamlık sunmayı hedefliyor. Android 7.1 Nougat ile yüklü olarak gelen telefonda Google Play mağazasına erişim, Google uygulamaları ve güncellemelerin sunulmasına dair güvence gibi yazılım unsurları bulunuyor. BlackBerry Hub ile tüm mesajlar, e-posta yazışmaları ve sosyal medya sohbetleri tek bir yerde tutuluyor.

KEYone’ın fiziksel klavyesi, kolay yazı yazmanın ötesinde, 52 adet kişiselleştirilebilir kısayol özelliği ile kullanım kolaylığı sunuyor. Örneğin, internette gezinirken klavyede yukarı aşağı kaydırarak sayfa içinde düşey yönlü gezinme yapabilir, klavye üzerinde tek bir hareket ile fotoğraf çekebilirsiniz.

3505 mAh kapasiteli pil, BlackBerry’nin belirttiğine göre, farklı alanlarda çoklu kullanım ile 26 saate kadar aralıksız çalışma imkanı sunuyor. 12 megapiksel arka kamerasıyla profesyonel seviyede fotoğraflar çekilebilirken, önde yer alan 8 megapiksel kamera da 84 derecelik geniş açılı lensi ile epey geniş bir alanı kaplayabiliyor.

İLGİLİ HABERLER