Teknoloji

Bing GPT-4 artık herkes için kullanımda: Bekleme listesi yok

microsoft bing gpt-4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft, Bing GPT-4 sohbet robotunu perşembe gününden itibaren herkesin kullanımına açtı ve artık bekleme listesine gerek kalmıyor. Yapmanız gereken tek şey Microsoft hesabınızla yeni Bing veya Edge’e giriş yapmak ve GPT-4 destekli açık önizleme sürümüne erişim sağlamak. Ayrıca Microsoft, Bing Chat’i çok sayıda yeni özellik ve eklenti desteğiyle büyük ölçüde yükseltiyor.

Bu açık önizleme sürümünün başlatılması, Microsoft’un yeni Bing Chat özelliği için bekleme listesini kaldırmayı denemesinden yaklaşık iki ay sonra gerçekleşiyor. Sohbet robotu, şubat ayında özel bir önizleme sürümünde başlatıldı ve Microsoft o zamandan beri sürekli olarak kapsamı genişletiyor.

Bing GPT-4 destekli sohbet robotu yeni eklentilerle genişliyor

Microsoft, Bing Chat’e daha fazla akıllı özellik de ekliyor, bunlar arasında görüntü ve video sonuçları, yeni Bing ve Edge Actions özelliği, kalıcı sohbet ve geçmiş ve eklenti desteği bulunuyor. Eklenti desteği, geliştiriciler ve Bing Chat’in geleceği için anahtar bir ekleme olacak.

bing gpt-4 sohbet geçmişi

Microsoft, Bing GPT-4 destekli sohbet robotu içinde restoran rezervasyonlarını tamamlamak için OpenTable ile eklentisini kullanma ve görselleştirmeler oluşturma konusunda WolframAlpha ile çalışıyor. Microsoft, bu ayın sonlarında düzenlenecek Build konferansında çok daha fazlasını paylaşacak ve geliştiricilerin OpenAI’nin Mart ayında ChatGPT ile yaptığı gibi bu sohbet robotunu nasıl gerçekten genişleteceğine dair daha iyi bir fikir edineceğiz.

İLGİLİ HABERLER