Teknoloji

Asus 17 Ekim’de Hindistan’da iki yeni telefon tanıtacak

asus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Teknoloji dünyası için ekim ayı oldukça hareketli geçiyor. Neredeyse yarısını geride bıraktığımız ayda şimdiden çok sayıda yeni ürün gözler önüne çıkarken, ayın ilerleyen döneminde de bu sayı iyice artacak. Ekim ayı içinde yeni ürün duyurusu yapacak şirketlerin arasına son olarak Asus katıldı.

Tayvanlı üretici oyun telefonu ROG Phone‘u 18 Ekim itibarıyla ABD’de ön siparişe çıkaracağını daha önce açıklamıştı. Ancak Asus’un bu ayki asıl sürprizi Hindistan’da gerçekleşecek. Şirket 17 Ekim’de bu ülkede düzenleyeceği küresel lansman etkinliğinde iki yeni telefonu gözler önüne çıkaracak.

Asus’un etkinlikte tanıtacağı telefonlardan birinin ZenFone 5’in farklı bir versiyonu olacağı ve bu telefonun sadece Hindistan’da satılabileceği söyleniyor. Yeni telefon konusunda akıllara gelen ilk seçenekler ise kısa süre önce Rusya’dan sertifika alan ZenFone Max (M2) ve ZenFone Max Pro (M2) modelleri oluyor.

Söz konusu telefonların özellikleri konusunda hâlihazırda pek fazla detay ortaya çıkmış değil. Ancak ZenFone Max ailesinin büyük pil kapasitesi geleneğinin bu cihazlarda da süreceği rahatlıkla söylenebilir. Yine de, bu öngörülerin ve tahminlerin doğru olup olmadığını görmek için 17 Ekim’i beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER