Teknoloji

Asus ZenFone Max (M2) ve ZenFone Max Pro (M2) sertifika aldı

asus zenfone max

Asus ZenFone Max serisine önümüzdeki yıl en az iki model daha eklemeye hazırlanıyor. Söz konusu modellerin ZenFone Max (M2) ve ZenFone Max Pro (M2) adını taşıması bekleniyor. Akıllı telefonlar için şimdiden gerekli kurumlardan sertifikaları toplamaya başlayan Asus’un mevcut çıkış stratejisi çerçevesinde telefonların 2019’dan önce piyasaya çıkması pek ihtimal dahilinde görülmüyor.

Bu iki akıllı telefonun selefleri ZenFone Max (M1) ve ZenFone Max Pro (M1) geçtiğimiz mayıs ayında satışa sunulmaya başlamıştı. ZenFone Max (M2) ve ZenFone Max Pro (M2) ise ilk olarak Rusya’da yetkili kurum olan EEC’den çıkış için gerekli onayı aldı. Cihazlar ZB633KL ve ZB631KL model numaralarıyla onaylandı.

Başvuru belgelerine göre, Asus ZenFone Max (M2) ve ZenFone Max Pro (M2) kutularından Android Oreo yüklü olarak çıkacaklar. Eğer Asus mevcut çıkış takvimini uygulayıp bu telefonları 2019’un ilkbaharında piyasaya sürerse Oreo’nun iyiden iyiye eskimiş bir sürüm olacağı söylenebilir. Ancak bu iki telefon 2018 bitmeden satışa sunulursa Oreo tercihi çok büyük bir problem teşkil etmeyecektir.

Asus ZenFone Max ailesinin müstakbel üyelerinin özellikleri bilinmiyor

EEC belgeleri, Asus ZenFone Max ailesinin müstakbel üyelerinin özellikleri konusunda bilgi vermiyor. Bu bilgiler için başka sızıntıları veya resmi açıklamaları beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER