Teknoloji

Apple Avrupa’da Mac Pro teslimatına başladı

Apple’ın Avrupa’daki profesyonel müşterileri çok yakında yeni Mac Pro’ları satın alma fırsatı yakalayacak.

apple-mac-pro-191213

Mac Pro’nun sahip olduğu fan sistemi Avrupa Birliği’nin belirlediği kurallara takılmış ve bu masaüstü bilgisayarın üye ülkelerde satışı geçtiğimiz yılın mart ayı itibarıyla durdurulmuştu. Apple’ın Mac Pro’yu baştan aşağı yenilemesiyle birlikte Avrupa’daki Mac Pro engeli aşılıyor.

İngiltere ve diğer Avrupa ülkelerine özel çevrim içi Apple mağazalarında Mac Pro listelenmeye başlamış, bu ürün için şubat ayı teslim tarihi olarak gösterilmişti. Benzer şekilde Türkiye’nin online Apple mağazasında da Mac Pro’nun teslimatı için şubat ayı veriliyordu.

Fransız Mac Generation sitesinin yayınladığı bir gönderim bildirimiyse Avrupa’da Mac Pro dağıtımlarının başladığını gösteriyor. Sitenin paylaştığı bilgide yüksek performans sahibi masaüstü bilgisayar için dağıtım tarihi olarak 14 Ocak günü gösterildi.

Kendi deneyimlerimizin de gösterdiği gibi, Apple’ın online mağazasında verilen tahmini teslimat tarihleri gerçekle uyuşmuyor. Apple genellikle siparişleri çok daha önce gönderiyor. Benzer bir durum Mac Pro için de tekrarlanıyor gibi görünüyor.

İlgili >> 9to5Mac, Apple Store (UK), Apple Store (Türkiye), Mac Generation

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER