Eğlence

Alienware oyun notebook’larında Bigfoot Networks Wi-Fi kartıyla gecikmesiz çevrimiçi oyun keyfi

Alienware, Dell’in oyun markası hâline gelmeden önce de ilgi çekici ve ciddi anlamda üst sınıf mensubu ürünler üretmekteydi. Bu gelenek bugün de aynı şekilde devam etmekte. Oyun bilgisayarı üreticisi popüler oyun notebook’larına Bigfoot Networks tarafından geliştirilen yeni bir kablosuz teknolojiyi eklemekte olduğunu duyurdu. Alienware’in çeşitli makineleri Killer Wireless-N Wi-Fi kartı sayesinde daha hızlı ağ erişimi ve daha iyi çevrimiçi oyun keyfi sunacak.

Alienware’in M18x, M17x, M14x ve M11x oyun notebook’larında Killer adaptörü opsiyonel olarak sunulacak. Bu Wi-Fi kartı sayesinde daha düşük gecikme süreleri ve 450 Mbps’ye kadar veri hızlarına erişmek mümkün olacak. Bu kart, Advanced Stream adı verilen özelliği sayesinde oyun tarafından yaratılan ağ trafiğini algılayarak buna öncelik veriyor, böylelikle daha az gecikme ve daha sorunsuz bir çevrimiçi oyun deneyimi yakalanmış oluyor. Çevrimiçi oyunları oynayanların en büyük endişelerinden biri olan gecikmenin bu kartla birlikte gözle görülür oranda azaldığı belirtiliyor.

Sözünü ettiğimiz notebook’larda yer alacak ağ kartı görsel bant genişliği kontrolü sayesinde kullanıcıların bant genişliğini en çok hangi uygulamaların kullandığını görmesine yardımcı oluyor. Kullanıcı gerektiğinde bant genişliğini sömüren uygulama ve yazılımları rahatlıkla kapatabiliyor. Sözü edilen bu opsiyonel kartın fiyatı ise henüz açıklanmadı.

İlgili – Alienware

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER