Manşetler

Acer IFA 2016’da hangi yeni ürünlerini sergiliyor?

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Acer IFA 2016’da yeni ürün ve modellerini sergiliyor. Dünyanın ilk kavisli ekrana sahip dizüstü bilgisayarı Predator 21 X, en yeni göz teknolojisine sahip monitörleri, sektörün ilk 13 inç ekranlı dönüştürülebilir Chromebook bilgisayarı Acer Chromebook R 13, Revo mini bilgisayar serisinin yeni üyesi Revo Base; Iconia Talk S phablet ve Liquid Z6 serisi, Acer Swift ve Spin serileri ve Pawbo+ interaktif kablosuz evcil hayvan kamerası Berlin’de düzenlenen tüketici elektroniği fuarında sergileniyor.

Acer Swift serisi

Acer Swift
Acer Swift

İncelikleriyle dikkat çeken Swift serisinin içinde Swift 1, 3, 5 ve 7 modelleri bulunuyor. Swift 7 sadece 9.98 mm. kalınlıklı ve 1.1 kg. ağırlıklı gövdesiyle rahatlıkla taşınıyor. Aynı zamanda 9 saate kadar pil ömrü sunuyor. Swift 5 ve Swift 3 serileri de metal kasa modeller içeriyor. 7. nesil Intel Core işlemciler, katı hâl sürücüleri, USB 3.1 Type-C bağlantı noktaları ve parmak izi tarayıcıları gibi daha birçok özellik bulunuyor. Acer, siyah ve altın rengi Swift 7’den bütçe dostu olan Swift 1’e kadar, Acer’ın yeni ultra ince dizüstü bilgisayarlarının herkes için hem şık hem de pratik çözümler sunduğunun altını çiziyor. Swift serisinin yeni ürünleri sonbahar ayları içinde satışa sunulmaya başlıyor.

Acer Spin serisi

Acer Spin
Acer Spin

Spin 7, 13 inç’lik bilgisayar kasasında 14 inç ekran barındırmasıyla dikkat çeken bir ürün. Tümüyle alüminyumdan oluşan tek parça gövdesi de 10.98 mm. kalınlığa ve 1.2 kg. ağırlığa sahip. Bu açıdan Spin 7, dünyanın en ince dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarı olarak nitelendiriliyor. Spin 5 ise 13.3 inç ekrana sahip. Ayrıca Acer Active Pen ve Windows Ink desteği de sunuyor. Spin 3 ise 15.6 inç ekran, arkadan aydınlatmalı ergonomik klavye ve çift depolama desteğiyle hem iş hem de eğlence için güçlü bir araç olma özelliği taşıyor. Spin 1 serisinde ise 13.3 inç ve 11.6 inç ekranlı modeller sunuluyor. Bunlar da öğrenciler ve ikinci bilgisayarını satın alacaklar için ideal görünüyor.

Acer Predator serisi

Acer Predator 21 X
Acer Predator 21 X

Acer’ın Predator serisine eklenen Predator 21 X, dünyanın kavisli ekrana sahip ilk dizüstü bilgisayarı olma özelliğini taşıyor. Göz takip teknolojisi sayesinde daha da sarmalayıcı bir oyun deneyimi sunuluyor. 21 X’te en yeni nesil Intel Core işlemciler, beş adet soğutma fanı ve iki NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU bulunuyor.

Bu arada Acer, 21 X’te yer verdiği göz takip teknolojisini barındıran, böylelikle kullanıcıların oyun deneyimini daha da ileri taşıyacak yeni masaüstü oyun monitörlerini de IFA 2016’da sergiliyor.

Predator 15 ve 17 dizüstü bilgisayar serileri ise NVIDIA Pascal mimarisini içeren en yeni grafik işlemcilerle donatılmış. Böylelikle sanal gerçeklik için de uyumlu hâle getirilmiş oluyor.

Acer Liquid Z6

Acer Iconia Liquid Z6 Plus
Acer Iconia Liquid Z6 Plus

Acer Liquid Z6 modeli 5inç, 2.5D kavisli IPS ekran, dört çekirdekli MediaTek MT6737P işlemci, 8 megapiksel otomatik odaklı arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza gibi özelliklere sahip. Liquid Z6 Plus ise hem ekran hem de teknik özelliklerle biraz daha üstün görünüyor. 5.5 inç, dayanıklı 5D camlı Full HD ekran, sekiz çekirdekli MediaTek MT6753 işlemci, 4080 mAh kapasiteli pil, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, parmak izi sensörü ve metal arka kapak bu telefonun başlıca teknik özellikleri arasında yer alıyor. Z6 kasım ayında, Z6 Plus ise aralık ayında satışa sunulacak. Tavsiye edilen yurt dışı satış fiyatları ise sırasıyla 119 avro ve 249 avro.

Acer Iconia Talk S

Acer Iconia Talk S
Acer Iconia Talk S

Acer bu telefonun profesyoneller, sık seyahat edenler ve maliyet bilincine sahip tüketiciler için mükemmel bir cihaz olduğunu söylüyor; Iconia Talk S’i ikisi bir arada 4G LTE tablet ve telefon olarak tanımlıyor.

Acer Iconia Talk S’te dört çekirdekli işlemci, 7 inç, 1280 x 720 piksel HD ekran, 13 megapiksel arka kamera, 16 ve 32 GB dahili depolama seçenekleri, 2 GB RAM, dört çekirdekli MT8735 yongaset, 128 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası başlıca özellikler arasında bulunuyor. Iconia Talk S bu ay içinde 169 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Acer Chromebook R13

Acer Chromebook R13
Acer Chromebook R13

Acer, Chromebook R13’ün 13 inç dokunmatik ekranıyla kullanıcılara büyük esneklik sunduğunu belirtiyor. 360 derece menteşe tasarımı kullanıcılara hem iş de hem de eğlence amaçlı tüketimlerde dört yönlü kullanım modu sağlıyor. 12 saate kadar pil ömrü sunan bu dizüstü bilgisayarın en önemli özelliklerinden bir tanesi Android uygulamalarını da çalıştırabilmesi. Google Play Store’dan indirilen uygulamalar ile Chromebook R13 daha zengin bir hâl alıyor. Chromebook R13 ekim ayından itibaren yaklaşık 400 avro fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Acer Revo Base

Acer Revo Base
Acer Revo Base

Acer’ın ev eğlence sistemi ve içerik merkezi olarak tanımladığı Acer Revo Base mini bilgisayar Intel Core i7 işlemci seçenekleri ve 8 GB DDR3L sistem belleği gibi özellikler barındırıyor. İki monitör destekliyor, hızlı Wi-Fi bağlantısı desteği de sunuyor.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1472723796862{border-left-width: 10px !important;}”][td_block_7 custom_title=”IFA 2016 HABERLERİ” custom_url=”http://www.teknoblog.com/ifa-2016/” header_text_color=”#ffffff” header_color=”#f04a0a” tag_slug=”ifa 2016″][/vc_column][/vc_row]

İLGİLİ HABERLER