Fırsatlar

Oyun laptop’u satın almayı isteyenler için Acer Nitro V 15 ANV15-51 indirimde

acer nitro v 15

Oyun amaçlı bir dizüstü bilgisayar satın almak isteyenler için Acer Nitro V 15 ANV15-51 modeli Amazon.com.tr’de yüzde 6 oranında bir indirimle, 33.999 TL yerine 31.999 TL’ye satılıyor. Üstelik Amazon.com.tr’de, farklı Acer dizüstü bilgisayarlarında da şu anda fırsatlar bulunuyor.

Acer Nitro V 15 ANV15-51 dizüstü oyuncu bilgisayarı özellikleri

Acer’ın yeni dizüstü bilgisayarı ANV15-51-72UK, modern teknoloji ve yüksek performansı bir araya getiriyor. 40.23 x 27.99 x 6.69 cm boyutları ve sadece 2.15 kilogram ağırlığı ile hem taşınabilir hem de güçlü bir cihaz arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek sunuyor. Siyah renk seçeneği ve şık tasarımı ile dikkat çeken bu model, her ortama uyum sağlayacak bir estetiğe sahip.

15.6 inç büyüklüğünde, 1920×1080 piksel çözünürlüğe sahip ekranı, keskin ve canlı görüntüler sunarak oyun oynamaktan video izlemeye, grafik tasarım çalışmalarından günlük işlere kadar geniş bir kullanım alanı sağlıyor. Intel Core i7 işlemcisi ve 2.4 GHz işlemci hızı ile donatılan Acer ANV15-51-72UK, zorlu yazılımları ve uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştırabilme kapasitesine sahip.

Bu modelde yer alan 16 GB DDR5 RAM, çoklu görevler ve yüksek hafıza gerektiren işlemler için yeterli performansı sunarken, maksimum bellek desteği de 16 GB ile sınırlı. PCIE x 2 sabit sürücü arabirimi üzerinden bağlanan SSD, hızlı veri aktarımı ve kısa yükleme süreleri ile kullanıcı deneyimini iyileştiriyor.

Grafik işlemleri için Intel tarafından üretilen tümleşik bir ekran kartı kullanılmış ve DDR5 SDRAM grafik RAM’i ile desteklenmiştir. Bu sayede, günlük kullanım ve bazı hafif grafik işlemleri için yeterli bir grafik performansı sağlanmıştır. Cihaz, bir adet USB 2.0 ve üç adet USB 3.0 bağlantı noktası ile geniş bir bağlantı seçeneği sunuyor, böylece çeşitli harici cihazlar ve aksesuarlar kolayca bağlanabiliyor.

Linux işletim sistemi ile gelen Acer ANV15-51-72UK, açık kaynak yazılımların ve özelleştirilebilir bir kullanıcı deneyiminin avantajlarını sunuyor. Windows kurmak istiyorsanız ayrı olarak lisans satın almanız gerekiyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER