Eğlence

The Last of Us dizisini bekleyenlere kötü haber

the last of us

HBO’nun The Last of Us dizisini yakın zamanda izlemek mümkün olmayacak. The Hollywood Reporter’a konuşan kanalın programlama başkanı Casey Bloys, popüler oyunun uyarlamasını 2022’de yayınlanmayacağını belirtti.

Bloys, dizinin kesin yayın tarihi konusunda bilgi vermedi. HBO yöneticisi, dizinin çekimlerinin Kanada’nın Calgary şehrinde sürdüğünü belirtmekle yetindi. Dizide Joel karakterini Narcos ve The Mandalorian’dan tanıdığımız Pedro Pascal canlandırıyor. Ellie’ye ise Game of Thrones’tan hatırladığımız Bella Ramsey hayat veriyor.

Oyunda da seslendirme yapan Merle Dandridge, dizide isyancıların lideri Marlene olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Gabriel Luna (True Detective) ve Anna Torv (Fringe) ise sırasıyla Joel’in kardeşi Tommy ve kaçakçı Tess rollerini canlandırıyor. Nick Offerman da konuk oyuncu olarak dizide boy gösterecek.

Dizinin senaryosu büyük ölçüde ilk oyunun senaryosuna benzeyecek. Joel, Ellie’yi insanlığı harap eden beyin enfeksiyonuna karşı çare bulmaya çalışan bir organizasyona götürmekle görevlendiriliyor. Ancak bu yolculuk düşünülenden çok daha karmaşık hâle geliyor.

The Last of Us dizisi, serinin ikinci oyunundan çok daha uzun bir süre sonra yayınlanmış olacak. Çernobil dizisinin yönetmeni Chris Mazin ve Naughty Dog’dan Neil Druckmann dizinin senaryosunu kaleme alacak. İkili dizinin baş yapımcılığını da üsteleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER