EğlenceTeknoloji

The Last of Us dizisinden ilk fotoğraf geldi

the last of us

PlayStation’ın en popüler özel oyunlarından biri olan The Last of Us, HBO tarafından dizi olarak televizyona uyarlanıyor. Başrollerini Pedro Pascal ve Bella Ramsey’in paylaştığı diziden ilk fotoğraf geldi.

Söz konusu fotoğraf, oyunun yapımcısı Naughty Dog ve şirketin eş başkanı Neil Druckmann tarafından paylaşıldı. Bu fotoğrafta oyuncuların yüzleri görünmüyor. Yine de oyun karakterlerinin televizyona nasıl uyarlandığı konusunda bir fikir edinmek mümkün oluyor.

Fotoğrafın ilk bakışta göründen daha fazlasını gösterdiği de söylenebilir. Pedro Pascal’ın canlandırdığı Joel ve Bella Ramsey’in hayat verdiği Ellie karakterlerinin kıyafetleri ve sırt çantaları neredeyse oyunda görünenle aynı. Bu da diziyi hazırlayan ekibi işi ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor. Dizinin yaratıcı ekibinde Neil Druckmann’ın da bulunduğunu belirtmekte fayda var.

Dizinin serinin ilk oyunu üzerine kurulu olacağı, ancak bazı bölümlerde hikayede ciddi farklılıkların görüleceği biliniyor. İlk oyundaki hikayenin ne kadarlık kısmının diziye aktarılacağı da belirsizliğini koruyor.

The Last of Us dizisinin ilk sezonunda 10 bölüm izleyicilerle buluşacak. Daha önce çıkan haberlerde her bölümün yapım maliyetinin 10 milyon doların üstünde olduğu belirtilmişti. Bu yüksek maliyetli işin kullanıcılara nasıl döneceği merak ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER