Eğlence

The Last of Us dizisinin başrol oyuncuları belli oldu

the last of us 3 naughty dog

HBO geçtiğimiz yılın mart ayında The Last of Us projesinin duyurusunu yapmıştı. İlki 2013’te ikincisi ise geçtiğimiz yaz çıkan popüler oyun, HBO tarafından bir diziye dönüştürülecek. Oyunun yapım şirketi Naughty Dog’un başkanı ve aynı zamanda dizinin yaratıcılarından olan Neil Druckmann, The Last of Us’ın başrol oyuncularını açıkladı.

Dizi, PlayStation Productions isimli yapım şirketinin ilk işi olacak. Söz konusu şirket, PlayStation katalogundaki popüler oyunların sinemaya veya televizyona uyarlanması için kurulmuştu. The Last of Us’ın beyinleri ise Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin olacak.

Druckmann, dizinin başrol oyuncularını Twitter hesabı aracılığıyla duyurdu. Naughty Dog başkanı, The Hollywood Reporter ve Deadline sitelerinin haberleri eşliğinde açıklamayı yaptı. The Last of Us’ta Joel karakterini Pedro Pascal, Ellie’yi ise Bella Ramsey canlandıracak.

Her iki oyuncu da televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı isimler. Pedro Pascal Game of Thrones, Narcos ve The Mandalorian gibi dizilerle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Bella Ramsey ise Game of Thrones’ta Lyanna Mormont karakterine hayat vermişti.

The Last of Us dizisinin yayın tarihi konusunda henüz bir açıklama gelmiş değil. Ancak dizinin 2021 sona ermeden izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER