EğlenceTeknoloji

Yeni The Last of Us Part II fragmanı heyecanı biraz daha artırıyor

the last of us part ii
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

The Last of Us Part II, 19 Haziran’da PlayStation 4 sahiplerinin karşısına çıkacak. Çıkışı daha önce iki defa ertelenen oyun için bekleyiş devam ederken, oyunun geliştiricisi Naughty Dog da yayınladığı yeni fragmanla heyecanı biraz daha artırıyor.

Fragmanın başlangıcında Joel ve Ellie, şehirde yürürken görülüyor. Karakterlerde bir değişiklik olmasa da, bu sahne ilk oyundan bir sahneye de benzemiyor. Dolayısıyla bunun bir tür “geçmişe dönüş” sahnesi olduğu anlaşılıyor. Ardından Joel, Ellie’ye “Keşke işler farklı olsaydı ama olmadı” derken duyuluyor. The Last of Us Part II’da hikaye beş yıl ileriye taşınıyor.

Fragmanın odak noktasında insani çatışmalar bulunuyor. Yaralı Ellie’nin hayatta kalabilmek için ne kadar sertleştiğini gösteren fragmandaki bazı sahnelerin şiddet dozunun bir hayli yüksek olması da dikkat çekiyor.

Fragmandaki hikaye anlatımı biraz muğlak olsa da, oyunculara The Last of Us Part II macerasında kendilerini nelerin beklediği konusunda biraz daha somut fikir veriyor. 19 Haziran öncesinde oyun için başka bir paylaşımın yapılıp yapılmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER