EğlenceManşetler

House of the Dragon’ın ikinci sezonu için yeni fragmanlar geldi

house of the dragon

House of the Dragon dizisinin ilk sezonunun finalinde Targaryen Hanesi iki gruba ayrılmış ve Demir Tahtı ele geçirmek için büyük bir savaşa hazırlanmaya başlamıştı. Dizinin ikinci sezonu için yayınlanan yeni fragmanlar, iki tarafın da kazanmak için dünyayı yakmaya hazır olduğunu gösteriyor.

George R.R. Martin’in kısa romanı Prenses ve Kraliçe veya Siyahlar ve Yeşiller’e ilişkin bu sezonun daha ileri incelemesi ile temayı sürdüren HBO, biri “Siyah” diğeri “Yeşil” olmak üzere iki yeni fragman yayınladı.

Prenses Rhaenyra’nın (Emma D’Arcy) ve Kraliçe Alicent’in birbirlerini yok etme planları iki fragmanda da öne çıkıyor. Rhaenyra ve Alicent’in kendi intikam arzuları ile öfkelerini serbest bırakmanın daha büyük bir diyara ne yapabileceği korkusu arasında kaldıkları açık şekilde görülüyor.

Aegon II’nin (Tom Glynn-Carney) yeni kral olması yolunda zaten dökülen onca kanla birlikte, her iki taraf da çatışmalarını barışçıl bir şekilde sona erdirmeye niyetli görünmüyor. Rhaenyra ve Alicent müttefiklerine kendilerine verdikleri destek yeminlerini hatırlatması ve Westeros’u kontrol etme savaşında Yeşiller veya Siyahların yanında yer almak için silaha sarılan daha fazla hane varken bunun mümkün olmayacağı da anlaşılıyor.

House of the Dragon, 16 Haziran’da ekranlara dönecek

House of the Dragon, ikinci sezon bölümleriyle 16 Haziran’da yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak. Yeni sezonun başlamasından önce başka fragmanların gelmesi de sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER