Teknoloji

Samsung MWC 2022 etkinliğinin tarihini duyurdu

samsung mwc 2022

Samsung yeni etkinliğini MWC 2022 (2022 Mobil Dünya Kongresi) kapsamında Barselona’da gerçekleştirecek. Tamamen sanal olacak etkinlik 27 Şubat’ta Türkiye saatiyle 21:00’da başlayacak. Etkinlik Samsung’un internet sitesi ve şirketin YouTube kanalı aracılığıyla izlenebilecek.

Mobil Dünya Kongresi, geçmişte Samsung’un önemli duyurularına sahne olmuştu. Şirket 2014 ve 2018 yılları arasında Galaxy S serisinin üyelerini Barselona’da tanıtmıştı. Ancak 2019’dan itibaren Samsung, Galaxy S serisini ayrı Unpacked etkinliklerinde duyurmaya başlamıştı.

Güney Koreli şirketin neden böyle bir karar aldığını anlamak çok zor değil. Samsung daima duyurularıyla MWC’de en çok ilgi çeken şirket oluyor. Buna rağmen, şirketin LG ve Sony ile ilgi paylaşması gerekiyor.

2020’de koronavirüs nedeniyle MWC gerçekleştirilememişti. 2021’de ise etkinlik haziran ayında düzenlenmişti. Samsung MWC 2021’e fiziksel katılım göstermemişti. Güney Koreli şirket, iki yıllık bir aranın ardından Barselona’ya geri dönüyor.

Samsung MWC 2022 etkinliğinde hangi ürünleri tanıtacak henüz bilinmiyor. Şirket S22 ve Tab S8 serilerini kısa süre önce duyurmuştu. Etkinlik görselinde katlanabilir cihazların ön planda olması dikkat çekse de, Samsung’un şu aşamada yeni bir katlanabilir telefon tanıtması beklenmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER