Teknoloji

OnePlus Nord CE 2 5G için 64 MP kamera doğrulaması

oneplus nord ce 2 5g 3

OnePlus Nord CE 2 5G bugün (17 Şubat) resmen gözler önüne çıkacak. Ancak tanıtım kampanyası çerçevesinde telefonun bazı özellikleri şimdiden biliniyor. Heyacanı biraz daha artırmak isteyen şirket, şimdi de telefonun kamera sistemi hakkında bazı bilgiler verdi.

OnePlus’ın verdiği bilgiye göre, telefonun arkasında üç kamera kullanıcıları bekliyor. Burada ana kamera görevini ise 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Diğer iki kameranın özellikleri ise bilinmezliğini koruyor. Şirket sadece kamerada yapay zekâ özelliklerinin bulunacağını belirtmekle yetindi.

Nord CE 2 5G’de Dimensity 900 işlemci, 65W şarj, USB-C girişi, 3.5 mm. kulaklık jakı ve 1 TB desteğine sahip microSD kart yuvası telefonun doğrulanan özellikleri arasında bulunuyor. OnePlus’ın telefonun renk seçeneklerini doğruladığını hatırlatmakta da fayda var.

oneplus nord ce 2 5gOnePlus Nord CE 2 5G ile ilgili diğer detaylar henüz bilinmiyor. Ancak geçmiş sızıntılar telefonun Oppo Reno 7 SE’nin kamera modülü farklı, daha hızlı şarj olan ve 3.5 mm. kulaklık jakına sahip versiyonu olacağını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER