Manşetler

Sony Ericsson’dan iki yeni telefon: Mix Walkman ve txt pro – Galeri

sony_ericsson_txt_pro_openSony Ericsson iki yeni telefonun duyurusunu yaptı. Mix Walkman ve txt pro cihazlarının XPERIA mini’den alınmış kullanıcı arayüzlerine bakacak olursak, bu cihazların Android işletim sistemiyle çalıştığını söyleyebiliriz. Hem QWERTY klavyeli txt pro hem de tamamen dokunmatik ekranlı Mix Walkman 3 inç’lik, 400 x 240 çözünürlüklü ekran, 3.2 megapiksel kamera, FM radyo, dört bant GSM/GPRS/EDGE ve microSD kart yuvası barındırıyor. Cihazlarda 3G desteğinin bulunmaması da dikkat çekici.

txt pro, 93 x 52 x 18 mm’lik boyutlara ve 100 gr. ağırlığa sahip. Mix Walkman’in boyutlar ve ağırlığı ise sırasıyla 95.8 x 52.8 x 14.3 mm ve 88 gr. Her iki cihaz da Bluetooth ve TrackID müzik tanıma işlevlerine, 100 MB dahili belleğe, 3.5 mm’lik kulaklık çıkışına, WiFi ve microUSB bağlantılarına sahip.

mix_walkman_phone_black_gold

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, her iki cihazın arayüzü de XPERIA mini ve mini pro kompakt cihazlarına benziyor. Ekranın dört köşesinde de kısayollar yer alıyor. Sony Ericsson’un Android tabanlı bu cihazları yılın üçüncü çeyreğinde çıkarması bekleniyor.

Galeri: Sony Ericsson Mix Walkman ve txt pro
[nggallery id=599]

İlgili – Sony Ericsson

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER