Teknoloji

Samsung’dan cebe sığan Android telefonu: Galaxy Pocket

Samsung, her keseye uygun Android telefonları sunmaya devam ediyor. Samsung Galaxy Pocket adlı yeni bir telefon da giriş seviyesinde kalan boşluğu doldurmayı ve en makul akıllı telefon seçeneklerinden biri olmayı hedefliyor.

Samsung Galaxy Pocket, 2.8 inç’lik 320 x 240 çözünürlüklü LCD ekran ve 832 MHz’lik işlemci barındırıyor. Android 2.3 Gingerbread ile çalışan cihazda 3 GB’lık dahili bellek mevcut. microSD kart yuvası sayesinde 32 GB’ye kadar ek kapasite sağlamak mümkün. 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth ve USB gibi bağlantı desteklerine sahip olan cihazda çift bant 3.6 Mbps HSDPA ve dört bant GSM/GPRS/EDGE desteği de mevcut. RDS destekli FM radyo ve 3.5 mm’lik kulaklık jakını bünyesinde bulunduran cihazın arkasında 2 megapiksellik, sabit odaklı bir kamera yer alıyor.

Samsung Galaxy Pocket’ın bu ay içinde İtalya’a çıkması bekleniyor. Sonrasında kademeli olarak Avrupa, Uzakdoğu, Latin Amerika, Güneydoğu ve Güneybatı Asya, Orta Doğu, Afrika ve Çin’de bu cihazın piyasa çıkacağı belirtiliyor. Türkiye’ye gelip gelmeyeceği hususunda şu an için net bir bilgi yok, ancak elimize gelirse sizinle hemen paylaşacağız.

İlgili – Samsung Tomorrow

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER