Teknoloji

Samsung Galaxy S5 mart ortasında Londra’da tanıtılabilir

Samsung Galaxy S5’in ne zaman tanıtılacağına dair yeni iddialar gelmeye devam ediyor. “Güvenilir bir kaynağa” dayanarak konuştuğunu iddia eden bir İtalyan gazeteci, gelecek nesil Samsung Galaxy amiral gemisi telefonun mart ortasında Londra’da düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacağını iddia etti.

samsung-galaxy-s4-inceleme-00022

Samsung’un Galaxy S4’ü Mart 2013’ün tam ortasında tanıttığını düşündüğümüzde gazetecinin iddiasının pek de boş olmadığını söyleyebiliriz. Londra da Samsung’un küresel pazara hitap eden bir telefonu tanıtması için uygun bir yer gibi görünüyor.

Halbuki Samsung’un Galaxy S5’i önümüzdeki ay Barselona’da, Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacağına dair iddialar da bulunuyor. Ancak Samsung’un 2012 ve 2013 yıllarında Galaxy S serisi Android telefon tanıtımı için MWC’yi pas geçtiğini de unutmamak gerek.

Samsung Galaxy S5 ile birlikte tasarımda dikkate değer değişikliklerin yapılması bekleniyor. Cihazın metal gövde ve 2K ekran (2560 x 1440) barındıracağı da muhtemel teknik özellik söylentileri arasında yer alıyor.

İlgili >> Twitter (@flapic)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER