Manşetler

HTC Butterfly çok yakında Türkiye’ye geliyor

HTC’nin geçtiğimiz yılın ikinci yarısında Japonya’da piyasaya sürdüğü, ayrıca ABD’li mobil operatör Verizon için de DROID DNA adında farklı bir versiyonunu çıkardığı HTC Butterfly çok yakında Türkiye’de de piyasada olacak. Her ne kadar HTC diğer ülke pazarlarında olduğu gibi Türkiye pazarında da HTC One’a odaklanacak olsa da, 5 inç 1080p ekran akımını başlatan, ayrıca üst sınıf özelliklere sahip olan bu Butterfly’ı da üst segment için alternatif bir seçenek olarak sunacak.

htc-butterfly-210313

HTC Butterfly yukarıda da belirttiğimiz gibi 5 inç, 1080p çözünürlüklü Super LCD3 ekran içeriyor. 1.5 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci barındıran bu akıllı telefon ayrıca 2 GB RAM, 16 GB dahili bellek, 32 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası gibi teknik özellikler de içeriyor. Siyah rengin hakim olduğu kasası üzerindeki kırmızı çizgiler sayesinde bir hayli çekici görünen bu akıllı telefon 2020 mAh kapasiteli sabit batarya içeriyor. Android 4.1 Jelly Bean yüklü olan ve bunun üzerinde Sense 4+ kullanıcı arayüzünü içeren cihaz muhtemelen Android 4.2 güncellemesini ve HTC’nin Sense 5 ile birlikte sunduğu yeni özelliklerin hepsini olmasa da önemli bir kısmını alacaktır.

HTC Butterfly’ın Türkiye satış fiyatı şu an için belli değil. Bunun için piyasaya çıkış zamanını beklememiz gerekiyor. Ancak 1999 TL’lik peşin satış fiyatıyla Türkiye pazarına giriş yapacak olan HTC One’dan çok uzak bir noktada fiyatlandırılmayacaktır diye düşünüyoruz.

İlgili >> HTC

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER