Teknoloji

ZTE Watch Live ile akıllı saat seçeneklerini artırıyor

zte watch live

ZTE Watch Live adını taşıyan yeni akıllı saatini tanıttı. Saatin 1.3 inç büyüklüğündeki TFT LCD ekranı, 240 x 240 piksel çözünürlük sunuyor. 35 gramın çok az üstünde bir ağırlığa sahip olan akıllı saat, 40.6 x 34.6 x 10.8 mm. boyutlarına sahip. IP68 sertifikası bulunan saat, yumuşak bir silikon kayışla birlikte gelecek.

ZTE Watch Live’da kullanıcılara 12 adet aktivite takip seçeneği sunuluyor. Gerçek zamanlı bildirimler, müzik kontrolü, hareket uyarısı ve uzaktan kamera deklanşörü gibi özellikler de ZTE Watch Live’da mevcut. Hava durumu uygulaması ve telefonun yerini tespit etme özelliği de akıllı saatte sunuluyor.

ZTE Watch Live’la 24 saat boyunca kalp atış hızını takip etmek mümkün oluyor. Saat, kandaki oksijen seviyesini de ölçebiliyor. Uyku ve stres takibi de ZTE Watch Live’ın sağlık alanında sunduğu özellikler içinde bulunuyor. Telefonun pil ömrünün kullanıma bağlı olarak 14 ila 21 gün olduğu belirtiliyor.

ZTE Watch Live, Çin’de 229 yuan (273 TL) karşılığında satılacak. Akıllı saat 3 Aralık’ta piyasaya çıkacak. ZTE Watch Live’ın Çin dışına ne zaman açılacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER