Teknoloji

ZTE’nin yeni akıllı telefonu için bir sızıntı daha

zte axon 11 5g

ZTE Axon 11 5G, 23 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Daha önceki haberlerde telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunacağı belirtilse de, internete sızan Geekbench benchmark testi sonucu farklı bir durumu gösteriyor. Test sonucuna göre, Axon 11 5G Qualcomm Snapdragon 765G işlemci taşıyor.

Çinli duyumcu “Digital chat station” da bu sonucu doğrularken, ZTE Axon 11 5G’ye dair başka bilgiler de verdi. Akıllı telefonda 6.6 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. 60Hz yenileme hızına sahip bu ekranın üzerinde damla şeklinde bir çentiğin olduğu da sızan bir fotoğraf sayesinde görülüyor.

Bu sızıntıda telefonun arkasına yerleştirilen kare şeklindeki dörtlü kamera sistemi hakkında bilgiler de yer alıyor. Bu sistemde ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği belirtiliyor. Digital chat station’ın iddiasına göre, ZTE’nin bu konudaki tercihi Samsung’un 64 MP ISOCELL S5KGW1 sensörü oldu.

ZTE Axon 11 5G hakkındaki iddialardan birisi de telefonun 18W hızlı şarj desteğine sahip olması. Ancak cihazın pil kapasitesi konusunda henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor. Akıllı telefona dair tüm detayları öğrenmek için 23 Mart’ı beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER