Teknoloji

ZTE Axon 11’in arka kamera tasarımı resmi paylaşımla ortaya çıktı

zte axon 11
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ZTE Axon 11, 23 Mart itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Ancak akıllı telefonu şimdiden resmi bir paylaşımda görmek mümkün oldu. ZTE’nin marka elçisi Çinli oyuncu Sean Sun’ın elinde Axon 11’i arkası görülecek şekilde tutarken çekilen bir fotoğraf, ZTE tarafından paylaşıldı.

Söz konusu fotoğraf, ZTE Axon 11’in dört sensörlü bir arka kamera sistemine sahip olduğunu gösteriyor. Kare şeklinde dizilen bu dört sensör, arka panelin sol üst köşesinde bulunuyor. Kamera sisteminin hemen altında ise LED flaş yer alıyor. Muhtemelen kamera sistemine dair detaylar barındıran yazılar da arka panelde görülen unsurlar arasında.

Kamera sistemi, ilk bakışta basit görünüyor. Ekstra bir tasarım unsuru veya diğerlerinden daha büyük bir kamera sensörü göze çarpmıyor. Bu da sistemde periskop sensörün bulunmayacağını gösteriyor. Kamera sensörlerinin teknik kapasitelerine dair detaylar ise şu an için belirsizliğini koruyor.

zte axon 11

ZTE Axon 11 Snapdragon 865 işlemciyle gelecek

Axon 10 ve Axon 10s modellerinde standart, geniş açılı ve telefoto lenslerin oluşturduğu bir kurulum bulunuyor. Axon 11’de bu üçlünün yanına Uçuş Süresi (ToF) sensörünün eklenmesi muhtemel görünse de, bu konuda bir şey söylemek çok kolay görünmüyor.

ZTE Axon 11, Qualcomm Snapdragon 865 işlemciyle gelecek. 5G desteğine de sahip olacak olan telefonun en az 18W hızlı şarj desteğinin bulunması bekleniyor. Tüm detayları duymak içinse önümüzdeki pazartesi gününe kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER